Въпроси & Отговори

Често задавани въпроси

Какво е Amaya?

Омекотителят Amaya е със специална разработка на водещия производител на професионални и индустриални детергенти МАКСИ ПРО БЪЛГАРИЯ ООД.

Какво е характерното за омекотителя Amaya?

Омекотителят Amaya притежава деликатна формула, която омекотява, ароматизира и освежава вашето пране, като Ви дава усещане за нежно докосване и свежест дълго време. Нашият омекотител е супер концентриран и изключително икономичен. Не пропускайте да го опитате и да почувствате нежността и мекотата.

Какви видове е омекотителя Amaya?

Омекотителят Amaya се предлага в два вида, както следва; OKINAWA BREEZE и PARIS EVENINGS.

Каква е разликата между различните видове омекотители Amaya?

Разликата е в аромата, който при Okinawa Breeeze е свеж и освежаващ аромат напомнящ за морския бриз. Създава усещане за свобода и лекота, сякаш сте на брега на океана, където вятърът е свеж, а морето е пълно с живот. Подходящ е за тези, които обичат свежите и енергични аромати, които напомнят за летните ваканции и морските приключения. Okinawa Breeze може да бъде идеалният избор за тези, които искат да създадат усещане за свежест и лекота в ежедневието, а Paris Evenings ще направи вашите дрехи по-меки от всякога. Отличен избор за мекота и аромат, с неподправен стил и финес. Подчертава вашата уникалност и класа. Отразете своята индивидуалност с аромата на омекотител за пране Paris Evenings. Отворете сетивата си към красотата на живота.

В какви разфасовки се предлага омекотителят Amaya?

Омекотителят Amaya се предлага в разфасовки от 4,0 литра.

Какви са основните белези на омекотител Amaya?

  1. Омекотява тъканите: Омекотителите за пране Amaya помагат да се намали твърдостта на водата и да се омекотят тъканите на дрехите. Това прави дрехите по-меки на допир и по-лесни за гладене.
  2. Антистатичен ефект: Омекотителите могат да помогнат за намаляване на натрупването на статично електричество в дрехите, което може да доведе до тяхното слепване или прилепване към кожата ви.
  3. Освежаващ аромат: Омекотителите често имат приятен аромат, който може да придаде на дрехите свеж и чист вид.
  4. Лесно гладене: Омекотителите могат да помогнат за намаляване на бръчките по дрехите, което улеснява гладенето им.
  5. Защита срещу износване: Омекотителите могат да помогнат за предпазване на дрехите от износване, особено на тези, които са изработени от деликатни материи.

Защо да изберете омекотител Amaya на MAXXI PRO?

Омекотителят Amaya придава на дрехите приятен и свеж аромат, който може да остане за дълго време след пране и сушене. Концентрирана формула с гарантиран аромат дори и след сушилня.

Как да поръчам омекотител Amaya?

Лесно е. Кликнете върху бутона „Контакт“ в главното меню, след което изберете една от възможните опции, чрез телефон, чрез имейл, чрез формата за обратна връзка или ни посетите на посочения адрес.

Ако имате допълнителни въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас.